شکست مزمن کلیه با کراتینین 2.82 تواند با پا حمام درمانی معکوس

جنس: مرد

بیماری تاریخچه: با پروتئینوری 5 سال، با سطح کراتینین بالا یک سال

کشور: فیلیپین MANILA

Jefrey گارسیا یک بیمار از فیلیپین مانیل است، در ژانویه 12،2014 او را به بیمارستان ما برای اولین بار آمد. یک سال پیش، به دلیل اسید کمری، کمر درد او را به یک بیمارستان محلی بود به انجام بازرسی، فشار خون 80/130 میلی متر جیوه پروتئین ادرار 2 +، مخفی +، 24 ساعت ادراری پروتئین 1.61 گرم / 24 ساعت بود، هموگلوبین 118 گرم / L، کراتینین سرم 250 umol / L، کل گرایش دی اکسید کربن برای 18.7 / L. بیمارستان محلی و مزمن گلومرولی نفریت، نارسایی مزمن کلیه (دوره عدم جبران)، اسیدوز متابولیک، کلیه کم خونی تشخیص داده میشود.

پس از یک دوره درمان در بیمارستان محلی، هموگلوبین 115 گرم / L، پروتئین ادرار 2 +، مخفی + خون، سرم کراتینین 275 umol / L، تمایل نیتروژن اوره برای 8.4 / L، به بهبود آشکار نیست. به خاطر درمان بیشتر، او را به بیمارستان ما آمد. پس از پذیرش، فشار خون اندازه گیری شد 120/80mmHg، قلبی تنفسی و معاینه فیزیکی شکم به اختلالات را نمی بینید، هیچ ادم در اندام تحتانی وجود دارد. رنگ شکم به بیش: طرح کلی از کلیه ها بودند مشخص نیست، diolame است صاف نیست، اندازه کلیه در حدود 72 * 39 * 29 میلی متر بود، پارانشیم کلیه 10 میلی متر ضخامت است؛ اندازه کلیه چپ 77 * 45 * 31 میلی متر است، پارانشیم کلیه در حدود 11 میلی متر ضخامت است. پارانشیم دو کلیه اکو افزایش، مرز روشن نیست، پراکندگی سیستم قشر. نکته التراسونیک: ضایعات منتشر کلیوی دو، آتروفی دو کلیه.

به منظور دستیابی به اثر بهتر درمانی، ما با استفاده از چندین روش های درمانی در همان زمان، مانند پانسمان طب چینی، پا حمام درمانی، حمام درمانی، انما و طب گیاهی چینی دهان به ترویج گردش خون و حذف استاز خون، بهبود میکروسیرکولاسیون، محافظت عملکرد کلیه است. پس از 29 روز درمان، فشار خون 100/70 میلی متر جیوه، نتایج آزمون بررسی: هموگلوبین 142 گرم / L، تمایل پتاسیم برای 4.21 / L، تمایل کل دی اکسید کربن برای 22.9 / L؛ کراتینین 206 umol / L. پس از بازگشت به خانه او دارو با توجه به ساخت و ساز از پزشکان در زمان، برنامه به طور منظم از طب سنتی چینی، کنترل بیماری نسبتا پایدار است. نقد و بررسی در ادرار: + پروتئین ادرار و خون مخفی - خون معمول، هموگلوبین، 145 گرم / L، تعداد سلول های قرمز خون به 4.39 X 1012 / L؛ کلیه عملکرد: کراتینین 212 umol / L، اوره گرایش نیتروژن 12.4 / L ، 557 umol / L اسید اوریک، الکترولیت ها: تمایل پتاسیم برای 4.19 / L، تمایل کل دی اکسید کربن برای 18.7 / l.

برای بررسی او را به بیمارستان ما آمده یک بار دیگر، اندازه گیری فشار خون 100/60 میلیمتر جیوه، هموگلوبین، 168 گرم / L، شکم بیش از بازده: کیسه صفرا: در حدود 58 * 19 میلی متر، ضخامت دیواره صاف بود، دیوار کپسول می تواند یک 3 * 2 میلی متر اکو بالا دست انداز، بدون گسترش مجرای صفراوی از کبد در داخل و خطوط outside.Double کلیه به مدیون، پوشش داده شده مدیون اتمام، اندازه کلیه راست در حدود 81 * 38 * 33 میلی متر، جوهر از حدود 12 میلی متر ضخامت. اندازه کلیه چپ در حدود 84 XX 31 میلی متر، 42 جوهر حدود 11 میلیمتر ضخامت دارد. پارانشیم دو کلیه اکو افزایش، مرز مشخص نیست، قشر و مدولا، جمع آوری پراکندگی system.Of CDFI: دو سیگنال کلیه جریان خون نوک التراسونیک: پولیپ کیسه صفرا ضایعات منتشر کلیوی دو آتروفی دو کلیه. کم خونی در بیماران به طور قابل توجهی بهبود یافته است، بهبود کارکرد کلیه خوب است، حجم کلیه بهبود است، بنابراین ما طرح اصلی برای تحکیم بیماری خود استفاده کنید.

شکست مزمن کلیه با کراتینین 2.82 تواند با پا حمام درمانی معکوس

:: برچسب‌ها: کراتینین 2 , 82، پا حمام درمانی، می تواند به نارسایی مزمن کلیه با کراتینین 2 , 82 تواند با پا حمام درمانی معکوس ,
تاریخ انتشار : شنبه 7 تير 1393 | نظرات ()